Over ons

De W van Wonen is een financieel advieskantoor voor alles op het gebied van wonen. Onze passie voor wonen, ons streven naar eenvoud en transparantie en onze verfrissende kijk op financiering vertaalt zich in maximale klanttevredenheid. Elke dag weer. Om je veel tijd en kosten te besparen vergelijken wij van meer dan 50 geldverstrekkers het aanbod. Het is namelijk onze taak jou de hypotheek te adviseren die het beste bij je past en is afgestemd op jouw persoonlijke wensen en voorkeuren, waardoor je zorgeloos en comfortabel van je woning kunt genieten.

De W van Wonen werkt 100% onafhankelijk. Vanuit onze vestigingen in Breda en Bladel staan wij dagelijks klaar voor voornamelijk Brabantse woonconsumenten.

WAT VINDEN KLANTEN VAN ONS?

+

JOSE SMIT

Financieel Adviseur

HENK HERMANS

Hypothecair Planner

YOLANDE HERMANS

Office Manager

José heeft ons uitstekend begeleid in de aankoop van ons huis. Altijd bereikbaar voor vragen (ook in het weekend) en een veilig en goed advies. José heeft echt de tijd voor ons genomen en we voelden ons daar erg prettig bij. Ook heeft ze ons keer op keer goed proberen uit te leggen wat de stappen zijn en wat alles betekent. We hebben er zelf weinig tot geen verstand van en toch heeft José het ons duidelijk weten te krijgen zodat we het begrijpen.

Henk Hermans neemt echt de tijd voor je en weet precies waar hij het over heeft. Door zijn ruime ervaring weet hij goed hoe hij complexere situaties aan moet pakken. Daarnaast is hij erg snel in reageren en schakelen, waardoor de hypotheek voor ons snel geregeld is.José heeft ons uitstekend begeleid in de aankoop van ons huis. Altijd bereikbaar voor vragen (ook in het weekend) en een veilig en goed advies. 

Yolande heeft ons perfect te woord gestaan en heeft onze vragen op een deskundige wijze beantwoord en afgehandeld.

Advieskeuze

WIL JE MEER REVIEWS ZIEN?

Op de site van Advieskeuze.nl staan meer dan 100 reviews van onze klanten. Het geeft je een goed beeld over hoe onze klanten onze werkwijze hebben ervaren.

Onze werkwijze

Kennismaking

Onze eerste kennismaking is altijd gratis en vrijblijvend. In dit oriënterend gesprek bespreken we globaal je situatie en waar je advies over wilt. Wij geven aan voor welke producten en aanbieders (banken of verzekeringsmaatschappijen) wij advies en bemiddeling kunnen bieden. Ook informeren we je tijdens dit gesprek over onze werkwijze en kosten van onze dienstverlening.

Open, eerlijk en transparant en niet onbelangrijk: product onafhankelijk. Een goed advies kan ook betekenen dat je geen product(en) nodig hebt! Als we het daar over eens zijn gaan we verder. Voor dit gesprek hebben we van jou nodig een salarisstrook, pensioenoverzicht en een kopie van uw paspoort of ID-bewijs.

Het adviesgesprek

Voor het adviesgesprek hebben we een werkgeversverklaring, een kopie van het (voorlopig) koopcontract en indien aanwezig het taxatierapport. Nodig. In het adviesgesprek krijg je advies dat past bij jouw persoonlijke situatie en specifieke behoefte. Wij willen weten welke doelen je hebt, wat je financiële positie is, welke risico’s je wilt nemen en welke kennis en ervaring je hebt op het gebied van hypotheken en verzekeringen. Kortom, het advies wordt gebaseerd op de informatie die jij aan ons verstrekt. Met de verkregen informatie stellen wij een advies op maat voor je op wat we met je door spreken. Als klant kies je er uiteindelijk zelf voor om het advies van ons wel of niet op te volgen.

Onze nazorg

Wij staan je in dit gehele traject terzijde met raad en daad. Wij nemen al het werk voor je uit handen en je hebt er zelf geen omkijken naar. Maar ook na het afsluiten van je hypotheek houden wij je op de hoogte van belangrijke wijzigingen en zullen periodiek samen met je nagaan of jouw hypotheek nog steeds aansluit bij jouw wensen en de tijd.

Je situatie kan veranderen. Je kunt bijvoorbeeld kinderen krijgen, van baan wisselen of willen verbouwen. Dit kan invloed hebben op jouw financiële situatie. Neem dan contact op met ons voor een gratis oriëntatiegesprek. Wij brengen je situatie samen met jou in kaart en kijken wat er mogelijk is. Zo sluit jouw hypotheek altijd aan bij jouw situatie en wensen.

Kwaliteit voorop

Graag geven we je inzicht in onze professionele werkwijze en tonen we met trots onze keurmerken, vergunningen en aanstellingen.
Binnen onze organisatie worden geen variabele beloningen betaald. Artikel 1.120 lid 2 WFT is niet bij ons van toepassing

 

Henk Hermans

Hypothecair planner

Je droomhuis gevonden? Voordat je eigenaar bent moet er heel veel geregeld worden. Ik help je graag met het regelen van de juiste hypotheek en de daarmee samenhangende financiёle zaken. Als hypothecair planner nemen we stap voor stap alle zaken door. Met mijn ruim 30 jaar ervaring garandeer ik je een passend advies, waardoor je straks comfortabel en zorgeloos van je droomhuis kunt genieten. Ik ben adviseur voor de Kempen, regio Valkenswaard en regio Helmond

Jose Smit

All round financieel adviseur

Adviseren zit in mijn bloed. Met meer dan 25 jaar ervaring als financieel adviseur weet ik waar ik het over heb. Dankzij deze ervaring kan ik alle keuzes goed afwegen en weet ik wat in de praktijk werkt en wat niet.
Ik geef je een advies waar je op kunt vertrouwen, degelijk en onafhankelijk en sta 24/7 voor je klaar! Volgens mij is het kopen van een huis een feestje, dat geldt ook voor je hypotheek.

Yolande Hermans

Office manager

Ik ben Yolande Hermans, de partner van Henk. Ik verricht administratieve en organisatorische werkzaamheden en werk nauw samen met José en Henk. Ik zorg dat alle zaken achter de schermen soepel verlopen.

Ik ben bereikbaar op: 0622 89 98 87 of
mail: yolande@dewvanwonen.nl

Wim van Elewout

Commercieel medewerker

Als commercieel medewerker ben ik de spin in het web en ondersteun onze adviseurs in hun dagelijkse werkzaamheden. Met mijn ruim 30 jarige ervaring ken ik de klappen van de zweep en weet wat te doen om alles in goede banen te leiden.

De W van Wonen